Caravan tour

Caravan tour promo

Ook dit jaar ga ik weer op pad met mijn caravan.

Afgelopen zomer tourde Havens met zijn Eriba caravan langs podia en openlucht locaties. Ook dit werd omarmd door het publiek en het kreeg Nol op z’n best – met nieuw en oud repertoire van Nol en VOF de Kunst, liedjes die we allemaal kennen. Vaak alleen met gitaar en soms met kompaan aan zijn zijde. “Havens is een hele goeie verhalenverteller, puur en eerlijk, liedjes komen binnen”.

Voor deze zomer is er een nieuw plan waarbij Havens (die ook fotograaf is) twee passies gaat verbinden tijdens zijn optredens. Fotograferen en muziek. Bij elk optreden zet Nol een portretset op en maakt vóór of na het optreden foto’s van een aantal mensen uit het publiek. Ook krijgen al deze mensen vijf vragen te beantwoorden. Het resultaat van de portretten met de antwoorden wordt uiteindelijk (na selectie) uitgebracht als boek met de titel “Vanaf hier”. Een tourverslag van 2022, hoe staan we nu in het leven. “Ik zie er naar uit om deze zomer weer op pad te gaan!”

 

Boekingen, Kees Spruit : https://monkeyman.nl/portfolio/nolhavens/

Management : info@nolhavens.nl