Vanaf hier

De nieuwe single ‘Vanaf hier’ is nu uit!

 

 

Ik ben bezig aan mijn solo album met werktitel ‘Vanaf hier’ waarbij ik deze keer al mijn teksten en de meeste muziek zelf schrijf. Ik had tijd zat afgelopen jaar. Ik heb sinds een jaar een nieuwe werkruimte waar ik permanent mijn gitaar naast me heb staan. Ik geniet van het proces en heb geen haast. Samen met producer/gitarist Tom Vanstiphout (Milow, Bryan Ferry, Jan Leyers) werk ik aan het nieuwe materiaal, ik kan niet wachten om het live uit te voeren als het weer mag……

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

Be the first to reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.