Vanaf hier

De nieuwe single ‘Vanaf hier’ is nu uit!

 

 

Ik ben bezig aan mijn solo album met werktitel ‘Vanaf hier’ waarbij ik deze keer al mijn teksten en de meeste muziek zelf schrijf. Ik had tijd zat afgelopen jaar. Ik heb sinds een jaar een nieuwe werkruimte waar ik permanent mijn gitaar naast me heb staan. Ik geniet van het proces en heb geen haast. Samen met producer/gitarist Tom Vanstiphout (Milow, Bryan Ferry, Jan Leyers) werk ik aan het nieuwe materiaal, ik kan niet wachten om het live uit te voeren als het weer mag……

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

6 thoughts on “Vanaf hier

  1. Hey! I just would like to give a huge thumbs up for the good information you’ve here on this post. I will be coming again to your blog for more soon.

  2. The very core of your writing while sounding agreeable initially, did not sit perfectly with me after some time. Somewhere within the sentences you actually managed to make me a believer unfortunately just for a short while. I still have a problem with your leaps in logic and one would do well to fill in all those gaps. If you can accomplish that, I would certainly end up being impressed.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.